Interesse? Bel of App:

06 - 14 56 66 38

Mail via:

info@djedyoga.nl

Openingstijden:

Ma - Vr: 10:00 - 18:00

Je zou anders verwachten, maar nu dat de yogastudio weer open is, gaan we bij DJED YOGA niet meer helemaal terug naar het oude normaal. De één komt liever naar de studio en de ander kiest ervoor om de les online vanuit huis te volgen. In beide gevallen ben je van harte welkom, want beide opties zijn mogelijk, omdat ik de les simultaan aanbied.

Verbinding ook online mogelijk
Anderhalf jaar geleden kon ik me niet voorstellen dat ik online yogales zouden geven. Er was weerstand, want het was toch zeker niet mogelijk om de verbinding die je in een fysieke setting via de yoga met elkaar en met jezelf maakt per computerscherm te realiseren!?

Maar hoe fijn was het om te ontdekken dat dit maar een aanname was. Tuurlijk, het was even zoeken, even wennen aan die nieuwe werkelijkheid, onzekerheden overwinnen en ook uit comfortzones gaan (zowel voor mij als voor de deelnemers die yoga volgden). Maar, er was gelukkig nog die ene mogelijkheid om wél lessen te geven en te volgen en die mogelijkheid hebben we samen volledig benut!

Verandering de enige constante
Zo zie je maar weer dat verandering de enige constante is in de wereld. Ik ben blij dat het is gelukt om aan te passen, om over te schakelen naar online lesgeven. We hebben de verbinding met elkaar en met onszelf hervonden en ondanks, misschien zelfs wel dankzij, de coronaperiode hebben er zich mooie, verdiepende en waardevolle momenten tijdens de yogales voorgedaan!

Dankbaar ben ik dat ik hier een onderdeel van heb mogen uitmaken!

Zoals Albert Einstein over verandering ooit eens zei:

Als je doet wat je altijd deed,
krijg je wat je altijd kreeg…

– Albert Einstein –

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.